Måndag
Pasta med sambalräkor
Stekt kyckling med ruccolasås och stekt potatis
Pasta med spenat, vitlök och rostade pinjefrön
Tisdag
Ångad alaska med örtsås och kokt potatis
Sjömansbiff med saltgurka
Potatisgryta med aubergine och vitlök
Onsdag
Ugnsbakad lax med dragonmajonnäs, citron och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré med plommonsås, äppelmos och kokt potatis
Rotfruktsgratäng med solroskärnor
Torsdag
Pocherad pangasius med gräslökssås och kokt potatis
Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Vegetarisk kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Fredag
Fiskgratäng med dill, tångkaviar och kokt potatis
Lammfärsbiffar med rödvinssky och rosmarinpotatis
Grönsaksbiffar med rödvinssky och rosmarinpotatis