Vandrarhem

Hagabergs vandrarhem ligger i ett parkområde i Södertälje. Vårt läge är unikt, som en liten oas, avskilt från stadens myller men ändå centralt.

Hagabergs vandrarhem ligger i ett parkområde i Södertälje. Vårt läge är unikt, som en liten oas, avskilt från stadens myller men ändå centralt.

Ett stort antal rum

Nyvillan har tre våningsplan med totalt 26 rum. Tron, Hoppet och Kärleken har vardera 8 rum. Ett rum i varje hus är handikappanpassat. Under vissa perioder kan vi erbjuda 100 bäddar fördelat på 58 rum i olika byggnader. Under vissa perioder är utbudet mindre på grund av skolans internatverksamhet.

Vi har enkel- och dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabädd. Alla rum har sköna sängar med resårmadrass och egen dusch och toalett. För de små barnen finns resesäng att låna. Fritt Wi-Fi på alla rum.

Proffsigt & trivsamt - konferens & vandrarhem i Södertälje!

Vi erbjuder dessutom

Kommer du med bil parkerar du gratis på området. Vi har en stor parkering nära Nyvillan och några mindre i nära anslutning.

Tron, Hoppet, Kärleken samt alla våningsplan i Nyvillan har gemensamma välutrustade kök och sällskapsrum med TV.

Vi har en egen restaurang på området. Möjlighet finns att köpa frukost alla vardagar och om man är ett större sällskap även under helger.

Lunchserveringen är öppen alla vardagar. För slutna sällskap eller konferensgrupper har vi öppet även på helger. Restaurangen är stängd under vissa veckor på sommaren.

Svanen logotype (Hotell 3055 0336).
sv_SESvenska