Lunchmeny vecka 34

Måndag
Pocherad sej med vitvinssås, haricots verts och kokt potatis
Falukorv under bostontäcke med potatismos
Paprika- och linsgryta med potatismos

Tisdag
Ångad alaska med pepparrotssås och kokt potatis
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Rotfruktspytt med stekt ägg och rödbetor

Onsdag
Fisk- och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med timjansås, smörstekta äpplen och kokt potatis
Quornfilé med timjansås, smörstekta äpplen och kokt potatis

Torsdag
Kalkon med örter och basmatiris
Broccolisoppa med parmesan, äppelpaj med vaniljsås

Fredag
Ångad kapkummel med brynt kaprissmör, morötter och kokt potatis
Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Blomkålsgratäng