Måndag
Pocherad alaskafilé med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Krämig kebabpasta med champinjoner och cocktailtomater
Pasta med champinjoner och cocktailtomater
Tisdag
Pocherad sejryggfilé med pepparrotssås och kokt potatis
Örtkryddat kycklingbröst med tzatziki, ajvar och basmatiris
Vegansk böngryta med chili och basmatiris
Onsdag
Fiskgratäng med dill, tångkaviar och kokt potatis
Pulled pork med dragonkräm och stekt potatis
Grönsaksbiffar med dragonkräm och stekt potatis
Torsdag
Korvstroganoff med gräddfil och ris
Potatis- och purjolökssoppa, pannkaka med sylt och grädde
Fredag
Ångad kamtjatkafilé med hummersås, grillad citron och kokt potatis
Potatis- och köttfärsgratäng med ajvar, gräddfil och hackad rödlök
Potatis- och quornfärsgratäng med ajvar, gräddfil och hackad rödlök