Lunchmeny vecka 21

Måndag
Alaskagratäng med tomat, gräslök och kokt potatis
Kalv i dill med lingonsylt och kokt potatis
Grönkålsbollar med citrusfraiche och kokt potatis

Tisdag
Laxpudding med skirat smör
Isterband med rödbetor och dillstuvad potatis
Broccoligratäng

Onsdag
Ångad stillahavsflundrafilé med vitvinssås, vårprimörer och kokt potatis
Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Bulgursallad med morotsbollar

Torsdag
Fisksoppa med örter och aioli, ostkaka med sylt och grädde
Stekt kycklingbröstfilé med salsa diabla och kryddris
Quornfilé med salsa diabla och kryddris

Fredag
Stekt niltilapia med remouladsås, citron och kokt potatis
Fläskkarré med timjansås, äppelmos och stekt potatis
Potatis- och purjolökspaj
Fredagstipset
Hamburgertallrik med svensk högrevsfärs 159:-
Tillbehör: Pommes, saltgurka, cheddarost, picklad rödlök, sriracha aioli

Veckans våffelmeny alla vardagar
Våffla med skagenröra, inklusive kaffe/te 135:-
Våffla med hjortronsylt och grädde. Pris: 85 kr
Våffla med jordgubbssylt och grädde. Pris: 75 kr