Lunchmeny vecka 20

Måndag
Pasta linguine med köttfärssås och parmesan
Ångad koljaloins med dill- och äggkräm
Pasta med ruccola och ädelost

Tisdag
Pocherad alaska med tomat, basilikasås och ris
Ostgratinerad korv med senap, purjolök och potatismos
Rotfrukts- och linsgryta med ris

Onsdag
Stekt niltilapia med limekräm och kokt potatis
Kyckling med ädelostsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Grönsaksbiffar med limekräm och stekt potatis

Torsdag
Pocherad stillahavsflundrafilé med dragonsås, bukettgrönsaker och kokt potatis
Grön ärtpurésoppa med pepparrotsvisp, pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Fiskgratäng med gräslök, citron och kokt potatis
Viltfärsbiffar med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis
Grönsaksschnitzel med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis