Måndag
Stekt niltilapia med pickleskräm och kokt potatis
Kalv i dill, lingonsylt och kokt potatis
Brie- och chevrèpaj
Tisdag
Pocherad alaska med dragonsås och kokt potatis
Fläskkarré med plommonsås, äppelmos och kokt potatis
Morotsjärpe med citrusfraiche och stekt potatis
Onsdag
Stekt sillflundra med skirat smör och potatismos
Korv Stroganoff med gräddfil, saltgurka och ris
Lins- och rotfruktsgryta med gräddfil och ris
Torsdag
Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Potatis- och purjolökssoppa, bärpaj med vaniljsås
Fredag
Fiskgratäng med dill och citron, kokt potatis
Stekt kyckling med ajvarsås och kryddris
Sötpotatis- och ingefärspuckar med ajvarsås och ris
DESSUTOM
Veckans våffla: kycklingcurryröra. Pris: 135 kr
Våffla med hjortronsylt och grädde. Pris: 95 kr
Våffla med jordgubbssylt och grädde. Pris: 75 kr
Fredagstipset – hamburgertallrik på svensk högrevsfärs, serveras med cheddarost, pommes, saltgurka, picklad rödlök och sriracha aioli. Läsk ingår. Pris: 159 kr