Lunchmeny vecka 5

Måndag
Laxfärsbiffar med lime- & citronkräm, gröna ärter och potatismos
Pasta med skinka och ädelost
Pasta med ädelost och pinjefrön

Tisdag
Stekt tilapia med pickleskräm och kokt potatis
Raggmunk med fläsk och lingonsylt
Raggmunk med linsröra

Onsdag
Torskgratäng med ägg- & persilja, kokt potatis
Kalv i dill med kokt potatis
Tomat- & fetaostpaj

Torsdag
Pocherad hoki med vitvinssås, rostade morötter och kokt potatis
Ärtsoppa med fläsk, pannkaka med sylt och grädde
Ärtsoppa med timjan, pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Fiskgryta med tomat, dill och kokt potatis
Revben med glöggsås, äppelmos och stekta potatisklyftor
Grönsaksbiffar med kapriskräm och stekta potatisklyftor