Lunchmeny vecka 4

Måndag
Ångad alaska med morots- och ingefärspuré, kokt potatis
Jaktlåda med färs, bacon och purjolök
Pastagratäng med quornfärs och purjolök

Tisdag
Fiskgryta med torsk och saffran
Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Kikärts – och rotfruktspytt, stekt ägg och rödbetor

Onsdag
Pocherad pangasius med basilika, haricots verts och kokt potatis
Stekt kycklingklubba med majskolv, grillsås, mangochutney och basmatiris
Grönsaksbiff med majskolv, grillsås, mangochutney och basmatiris

Torsdag
Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Räksoppa med chiliaioli, pannkaka med sylt och grädde
Paprikasoppa med rosmarin och chiliaioli, pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Alaskagratäng med broccoli, ädelost och kokt potatis
Viltskav med blandsvamp, lingonsylt och potatismos
Belugalinsgryta med tahini, koriander och potatismos