Lunchmeny vecka 4

Måndag
Stekt torsk med dillkräm, citron och kokt potatis
Potatis- och köttfärsgratäng med ajvar, hackad lök och gräddfil
Potatis- och quornfärsgratäng med ajvar, hackad lök och gräddfil

Tisdag
Laxpudding med skirat smör
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Broccolibiffar med dillstuvad potatis och rödbetor

Onsdag
Pocherad kamtjatkaflundrafilé i vitvinsås med dragon och kokt potatis
Kamben med coleslaw och stekt potatis
Ahlams grönsaksbiffar med coleslaw och stekt potatis

Torsdag
Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Svampsoppa med timjan, pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Pasta med sambalkryddad lax
Tareq Taylors kycklinggratäng med soltorkade tomater och ris
Lins-currygryta med ris