Lunchmeny vecka 3

Måndag
Pocherad sej i vitvinsås med ruccola och kokt potatis
Kålpudding/kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Vegansk kålpudding med lingonsylt

Tisdag
Pasta med lax och spenat
Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
Rotfruktsgratäng

Onsdag
Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Stekt Kyckling med myntayoghurt och linsbulgursallad
Stekt Quornfilé med myntayoghurt och linsbulgursallad

Torsdag
Fisksoppa med aioli, äppelkaka med vaniljsås
Fläsklägg med rotmos, senap
Morotssoppa med ingefära, äppelkaka med vaniljsås

Fredag
Rödspätta med curryremoulade, citron och kokt potatis
Schnitzel med rödvinssky, bearnaise, haricots och stekt potatis
Grönsaksbiff med bearnaise, haricots och stekt potatis