Lunchmeny vecka 50

Måndag
Ångad alaska med örtasås och kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
Kålmaja med lingonsylt

Tisdag
Fiskgryta med aioli och kokt potatis
Sjömansbiff med saltgurka
Rotfruktslåda med kummin

Onsdag
Rödfiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Grönsaksbiffar med dillstuvad potatis och rödbetor

Torsdag
Sejryggfilé med ägg, persilja och kokt potatis
Potatis- och purjolökssoppa med köttfärs, pannkaka med sylt och grädde
Broccolisoppa med parmesan, pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Ugnsbakad lax med saffranskräm och dillslungad potatis
Helstekt fläskfilé med ädelostsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Grönkål- och ädelostpaj toppad med granatäpple