Måndag
Rökt clarias med gräslökskräm och kokt potatis
Prinskorv med stuvad spenat och kokt potatis
Linsbiffar med stuvad spenat och stekt potatis
Tisdag
Ångad tilapia med pepparrotssås, romanabönor och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Rotfruktsgratäng
Onsdag
Stekt sillflundra med skirat dillsmör och potatismos
Pasta Carbonara med parmesan
Pasta linguine med tomat och basilika
Torsdag
Stängt, med anledning av medarbetardag
Fredag
Alaskagratäng med tabasco, persilja och kokt potatis
Kalvfärsbiffar med gräddsås, ärter, lingonsylt och potatismos
Broccolibiffar med dill- och citrusfraiche och potatismos
Fredagstipset – hamburgertallrik på svensk högrevsfärs, serveras med cheddarost, pommes, saltgurka, picklad rödlök och sriracha aioli. Läsk ingår.
Pris: 159 kr
Veckans våffelmeny alla vardagar
Hagabergsvåfflan med räkröra, inklusive kaffe/te 135:-
Våffla med hjortronsylt och grädde. Pris: 85 kr
Våffla med jordgubbssylt och grädde. Pris: 75 kr