Måndag
Stekt niltilapia med ruccolakräm, citron och kokt potatis
Pasta Carbonara med parmesan
Pasta med svamp och parmesan
Tisdag
Ångad stillahavstorsk, brynt kaprissmör och kokt potatis
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Rotfruktspytt med stekt ägg och rödbetor
Onsdag
Alaskagratäng med dill, tångkaviar och potatismos
Lammfärsbiffar med tzatziki och kryddris
Broccoli- och parmesangratäng
Torsdag
Pocherad kolja med cidersås, brytbönor och kokt potatis
Spenatsoppa med ägghalva, ostkaka med sylt och grädde
Fredag
Pasta med lax och räkor
Helstekt chilimarinerad kotlettrad med grön vitlökskräm och stekt potatis
Rödbetsbiffar med grön vitlökskräm och stekt potatis
Fredagstipset – hamburgertallrik på svensk högrevsfärs, serveras med cheddarost, pommes, saltgurka, picklad rödlök och sriracha aioli. Läsk ingår.
Pris: 159 kr
Veckans våffelmeny alla vardagar
Hagabergsvåfflan med prosciutto, chèvrekräm, honung och valnötter inklusive kaffe/te 135:-
Våffla med hjortronsylt och grädde. Pris: 85 kr
Våffla med jordgubbssylt och grädde. Pris: 75 kr