Lunchmeny vecka 9

Måndag
Ugnsbakad lax med vitvinssås, tångcaviar, gräslök och kokt potatis
Kyckling med basilikasås, grillad tomat och ugnsrostade potatisklyftor
Brie- och chevrepaj

Tisdag
Ångad hoki med brynt kaprissmör, rödbetor och kokt potatis
Stekt fläsk med löksås, lingonsylt och kokt potatis
Rotfruktsgryta med kokt potatis

Onsdag
Alaskagratäng med citron, dill och potatismos
Chilimarinerad kotlettrad, ruccolakräm och stekt potatis
Morots- och linsbiffar med ruccolakräm och stekt potatis

Torsdag
Viltgryta med vinbärsgelé och potatismos
Spenatsoppa med ägghalva, bärpaj med marsansås

Fredag
Pocherad spätta med vitvinssås, picklade morotsslantar och kokt potatis
Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Blomkålsgratäng