Adventsbasar fredag 25/11

I år blir det en traditionell basar här på Hagabergs folkhögskola! Fredag 25 november kl. 15.00–18.00
Utbudet blir en bra mix där det ska finnas något för alla.

Efter att ha tvingats pausa vår årliga tradition med adventsbasar p.g.a. pandemin, så kan vi nu äntligen välkomna er alla tillbaka igen. I år blir det en traditionell basar här på Hagabergs folkhögskola!

Adventsbasar
Fredag 25 november kl. 15.00–18.00
Hagabergs folkhögskola

Obs! Basaren är kontantfri, så se till att ha Swish!

Affisch för adventsbasaren 2022. Ett collage av foton på tårtor, levande ljus och person i tomtedräkt.

Utbudet blir en bra mix där det ska finnas något för alla. Ni kommer kunna köpa hantverksprylar, fynda på vår loppis och second hand, köpa gott fika från vårt café, äta god mat från vår matservering och lyssna till livemusik. Självklart har vi också aktiviteter för barn!

Alla insamlade pengar går oavkortat till människor i nöd i Somalia. EFS tillsammans med Warsan Relief Organization (WRO) driver där ett humanitärt arbete för att hjälpa de allra mest utsatta i samhället.

Läs mer om hjälpen till Somalia

Varmt välkomna till Hagabergs årliga adventsbasar!