Lunchmeny vecka 40

Måndag
Sprödbakad koljafilé med dijonkräm, citron och kokt potatis
Pasta med skinka och champinjoner
Pasta med zucchini och champinjoner

Tisdag
Stekt torsk med örtig filsås, citron och kokt potatis
Ugnsbakad falukorv med tomat, purjolök och potatismos
Böngryta med chili, choklad och potatismos

Onsdag
Fiskgryta med curry och purjolök, aioli och kokt potatis
Grillade spareribs med dragonkräm och stekt potatis
Fänkålsgratäng

Torsdag
Alaskagratäng med franska örter, citron och kokt potatis
Gulaschsoppa med gräddfil. Pannkaka, sylt och grädde
Röd knappsoppa med gräddfil. Pannkaka, sylt och grädde

Fredag
Pocherad uer i vitvinssås med ruccola och kokt potatis
Kalvfärsbiffar med gräddsås, gröna ärter, lingonsylt och potatismos
Rödbetsbiffar med ruccolasås och potatismos