Lunchmeny v44

Måndag
Stekt stillahavsspätta med citruskräm och kokt potatis
Cevapcici med paprikasås och kryddris
Lins- och paprikagryta med kryddris

Tisdag
Fiskgratäng med broccoli och vitlök serveras med kokt potatis
Honungs- och chilikryddad fläskkarré med timjansås, äppelmos och kokt potatis
Grönsaksbiffar med berberkräm

Onsdag
Tempurainbakad torsk med curryremoulad och kokt potatis
Potatis- och köttfärsgratäng med ajvar, gräddfil och rödlök
Vegetarisk potatis- och quornfärsgratäng med ajvar, gräddfil och rödlök

Torsdag
Ugnsbakad kyckling med berberkräm och ris
Pumpasoppa med chili och ingefära. Pannkaka, sylt och grädde

Fredag
Rimmad torsk i ramslökssås serveras med kokt potatis
Fläskytterfilé med champinjonsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Dillrostade betor med fetaostkräm