Lunchmeny vecka 16

Måndag
Stängt
P.g.a. rådande pandemi drabbas vår restaurang och konferensverksamhet ekonomiskt. Vi behöver därför korttidspermittera personal vilket gör att vi inte kan hålla öppet alla dagar i restaurangen. Fortsättningsvis har vi därför stängt på måndagar. Tack för er förståelse och varmt välkomna att besöka och stötta oss övriga dagar!

Tisdag
Laxpudding med skirat smör
Kyckling med sweet chilisås
Veganska indibiffar med sweet chilisås

Onsdag
Flundrafilé med potatismos och lingonsylt
Kotlettrad med svampsås
Bönfyllda gröna paprikor

Torsdag
Fisksoppa med apelsin och saffran. Pannkaka, sylt och grädde
Kåldolmar med gräddsås och lingonsylt
Vegansk linssoppa. Pannkaka, sylt och grädde

Fredag
Stekt sej med tartarsås
Fläskkarré med timjansås
Grönsakspaj med fetaost

Varmt välkommen till Restaurang Kastanjen! 
Restaurangen välkomnar gäster från skol- och konferensverksamheten samt utomstående besökare. Med dagens lunch ingår sallad, bröd, vatten (med eller utan kolsyra) och kaffe. Du får den tionde lunchen utan kostnad om du stämplar på rabattkortet. Fråga efter kortet i kassan.