Lunchmeny vecka 19

Måndag
Panerad stillahavsspätta med curry- och gurkröra
Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Veganska savoydolmar med tomatsås

Tisdag
Fiskgratäng, grönkål, tomat och kokt potatis
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lins- och sötpotatispytt med stekt ägg och rödbetor

Onsdag
Ångad kamtjatkaflundrafilé i pepparrotssås, kokt potatis
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Vegansk grönsaksgryta med rödbetor och kokt potatis

Torsdag
Kefta köttbullar med tzatziki och bulgur
Potatis- och purjolökssoppa. Pannkaka, sylt och grädde

Fredag
Stekt ryggfilé av sej med kaprissås
Kyckling med berberkräm och råstekt potatis
Quorn- och grönsaksspett med berberdipp och råstekt potatis